Denne side bruger cookies. læs mere

Udviklet med
svømmeklubberne

Zakobo - Svømning er udviklet i tæt samarbejde med udvalgte svømmeklubber, for at få et 100% skræddersyet system som tager højde for alle elementer i driften af en svømmeklub. Alle funktioner er gennemtænkt og testet hos svømmekluberne.

Intuitivt og brugervenligt

Zakobo - Svømning er udviklet så brugervenligt og intuitivt at allé kan bruge det, uanset IT kundskaber. Vi har fokuseret på at gøre systemet personligt og genkendeligt ved at benytte de termer og opsætninger som svømmeklubberne kender til.

Ingen forstyrrende elementer

Zakobo - Svømning er udelukkende udviklet til svømmeklubber og derfor er der ingen forstyrrende og ligegyldige elementer som er henvendt til andre sportsgrene. Det skaber bedre overblik og hurtigere administration.

Udvalgte funktioner

Undgå restancer

Zakobo - Svømning understøtter automatisk træk på betalingskort, hvilket sikrer at I altid modtager jeres indbetalinger til tiden på en eller flere forudbestemte datoer.

Medlemsdatabase

Dynamisk medlemsdatabase med blandt andet styring af medlemmer, medlemshistorik og statistik. Tilret nemt stamdata og tilføj ubegrænsede ekstra felter som I selv kan definere.

Regnskab

Zakobo tilbyder et enkelt og brugervenligt regnskabssystem, hvor alle indbetalinger automatisk bliver overført og konteret på den korrekte konto. Kassereren sparer tid og mindsker risikoen for fejl.

Event

Event giver jer mulighed for at oprette og styre begivenheder i svømmeklubben. Tilpas blandt andet eventet med ekstra felter og priser. I vil altid være opdateret på hvem som deltager på jeres events.

Hjemmeside

Vi udvikler professionelle responsive hjemmesider til vores kunder. Hjemmesiden kan naturligvis SEO optimeres og redigeres nemt og intuitivt med blandet andet drag and drop funktioner.

Email & SMS

Send email og SMS direkte fra systemet. Segmenter jeres modtagere på køn, medlemmer/ikke medlemmer, titler, grupper, event tilmeldte og meget mere. Se alle sendte mails og SMSer i arkivet.

Hold kæft hvor er I gode, det er jo PERFEKT!!


Der er meget stor begejstring i hele bestyrelsen + ildsjæle over systemet inkl. hjemmeside og alt det, vi kan med det. Stor ros til dig/jer og det system, I har lavet!!

Det er bare en fornøjelse at arbejde sammen med jer

Zakobo er et pænt og meget brugervenligt system, så brugervenligt at det næsten har været unødvendigt at sætte vores nye brugere ind i det

Support

Vi ved at de fleste personer i bestyrelserne rundt om i Danmark er frivillige og ofte har fuldtidsarbejde ved siden af foreningsarbejdet. Derfor skal vores kunder naturligvis også kunne komme i kontakte med os og få den nødvendige support udenfor almindelig arbejdstid.

Mail & Telefon

Mandag: 10:00 - 16:00
Tirsdag: 10:00 - 16:00
Onsdag: 10:00 - 16:00
Torsdag: 10:00 - 18:00
Fredag: 10:00 - 16:00

Hjælpevideoer

Der er oprettet online hjælpevideoer til alle områder af systemet, som grundigt forklarer hvordan de forskellige funktioner fungere. Derfor kan man i ro og mag få hjælp uanset hvornår på døgnet man har brug for det.

Gymnastik netværk

Alle kunder får adgang til Zakobos gymnastik netværk, hvor gymnastikforeningerne imellem kan kommunikere om alt mellem himmel og jord, få gode ideer, dele erfaringer m.v.

Kontakt os

Adresse

Buchwaldsgade 50, 5000 Odense C

Telefon

+45 22 22 79 99

6 + 9 =